• Ny
OneK Mips Avance Matt Glitter Chrome...
OneK Mips Avance Matt Glitter Chrome...

OneK Mips Avance Matt Glitter Chrome Svart 1

EC1K75020101
I lager
4 199,00 kr
Inkl. moms

OneK Mips Avance Matt Glitter Chrome Svart 1

 

Ridhjälmen OneK ger dig banbrytande design i kombination med maximal säkerhet och komfort!

Säkerheten framför allt! Hjälmarna från OneK har ett ytterhölje av Polykarbonat och en formpressad avancerad ABS-komposit i kombination med ett stötdämpande innerhölje av EPS – vilket är den viktigaste stötdämpande delen av en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som ger hjälmen optimal stötdämpning. Godkänd enligt VG01 och EN1382-2017.


 Avance-modellen kommer med en poloskärm vilket skyddar ryttaren extra mycket från solljus och från att få regn och stänk i ögonen. God ventilation både fram och bak för att hålla en svalare temperatur under användning.

Det är vetenskapligt bevisat att hjälmar som har ett integrerat MIPS-system skyddar bättre mot slag från sidan än hjälmar utan säkerhetssystemet.

Mips-systemet är designat för att på bästa sätt imitera huvudets egna säkerhetssystem. Hjärnan kan, i de fall huvudet utsätts för sneda islag (rotationer), röra sig i vätskan som finns i huvudet och på så sätt minska våldet som hjärnan annars utsätts för i händelse av fall eller slag. Mips-hjälmarna är designade med samma teknik i åtanke, där det integrerade lågfriktions-skiktet på hjälmens insida då ska absorbera den energi som annars kan orsaka skador på hjärnan.

Komfort

OneK ger dig mycket bra ventilation med två ventilationsnät av rostfritt stål fram, två på sidan, en bak samt två i mittenskårorna. Hjälmen har vadderad interiör av syntetisk mocka, justerbar knäppning, samt Fastex-spänne.

OneK-hjälmen går att få i 3 olika skalstorlekar (0 – 2). Genom att kombinera skalen med liner i valfri storlek, finns i XS – XL , kan du uppnå en perfekt passform. Linern är av ett antibakteriellt behandlat material som är snabbtorkande, fukttransporterande samt tvättbart.

Design

Hjälmarna från OneK™ erbjuder en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design med tillräckligt många funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditionell design. OneK kombinerar det bästa av två världar! Blank, matt, mocka, glittrande, blingig med äkta Swarovski-kristaller – möjligheterna är oändliga!

OneK storlekstabell

OBS! Liner ingår ej utan beställs separat!

Liner storlek    Centimeter    Hjälmstorlek

X-Small         51-52 cm                   0+1

Small            53-54 cm                   0+1

Medium         55-56 cm                     1

Large            57-58 cm                     2

X-Large         59-60 cm                     2

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.